Poreč Triatlon

Poreč Triatlon (utrka u sredne dugom triatlonu / 1.9 km plivanje, 90 km bicikl, 21 km trčanje) smjestio se u glavnom gradu hrvatskog turizma koji ne živi samo od sunca, mora i besprijekornog turističkog imidža nego i otkriva svoje sportsko srce.

Povijesni grad Poreč prepoznao je svoj odlični geografski položaj i prometnu povezanost sa susjednim zemljama da bi razvio sportski turizam.

Porečka mikroklima garantira sunčane dane i kada u okolnim mjestima pada kiša. Dugo toplo ljeto omogućuje plivanje i bez neoprena sve do listopada.

Plivanje u jednoj od najljepših uvala, vožnja biciklom kroz istarske vinograde na biciklistički nezahtjevnoj tehničkoj stazi, trčanje po Lungo mare osiguravaju nezaboravan doživljaj za svakog natjecatelja.

Smještajni kapaciteti zadovoljit će i one najzahtjevnije, a čisto more i plaže s plavim zastavama natjerat će vas da svoje vrijeme provedete na otvorenom.

Triatlon Klub Swibir koji organizira utrku u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Poreča i Plavom lagunom već je svima poznat po kvalitetnoj organizaciji utrka od Mljet Half International do Krk3atlona te organizaciji državnih prvenstava od olimpijskog do dugog triatlona.

POREČ Triatlon je utrka s odličnom lokacijom, dobrim datumom održavanja, mikroklimatskim uvjetima, nezahtjevnom, ali prelijepom biciklističkom stazom i pristupačnom startninom za sve sudionike.

Želite li svoju triatlonsku sezonu završiti nezaboravnom slikom zalaska sunca nad morskim horizontom? Utrka POREČ Triatlon je tu za vas!

Vidimo se u Poreču 13.10.2019.

MMM-Logo-350x350

Moj život

Život je jednokratna pojava, ali ako živiš na pravi način, jednom je dovoljno.

Moj način

Vi postavljate granice. No one su samo u vašoj glavi. Pomaknite ih.

Moja trka

Život je težak, no postoje trenuci kada je sve baš onako kako treba.

Dobrodošli na
Poreč Triatlon