Nova stara biciklistička staza!

Objavio: Sale Potka
Kategorija: Vijesti i Novosti
Nova stara biciklistička staza

Oni koji su već imali priliku nastupiti na utrci Poreč Triatlon znaju da sve tri discipline donose nezaboravan krajolik i inspirativno okruženje – plivanje u jednoj od najljepših uvala i trčanje uz more uz potporu i bezrezervnu podršku svih onih koji na bilo koji način sudjeluju u utrci.

Atraktivna i tehnički zahtjevna staza

Poreč Triatlon, Nova stara biciklistička staza
Poreč Triatlon, Nova stara biciklistička staza

Isto tako je dobro poznato da vožnja biciklom nikoga ne ostavlja ravnodušnim pitoresknim jer ona donosi ono najbolje od Istre – ravne i brze dionice izmjenjuju se s brdovitim dijelovima čineći ju posebno atraktivnom i tehnički zahtjevnom.

2 kruga umjesto 1

Poreč Triatlon, Nova stara biciklistička staza
Poreč Triatlon, Nova stara biciklistička staza

U najboljoj namjeri da natjecateljima pružimo još bolje biciklističko iskustvo, prošle godine smo izmijenili rutu i ponudili utrku s jednim krugom od 90 km, no iskustva natjecatelja koji su na Poreč Triatlonu nastupili više puta jednoznačno su nam ukazala da se natjecateljima više sviđa stara staza.

Kako nam je vaše mišljenje izuzetno važno, uvažili smo vaše opaske te smo donijeli odluku da se ove godine vraćamo na već dobro poznatu staru biciklističku dionicu s 4 kruga ukupne duljine 87 km. Rutu možete pogledati ovdje.

Nadamo se da će i ove godine Poreč Triatlon biti vaš prvi izbor za kraj triatlonske sezone.

Prijavi se i Vidimo se 13. 10. 2019.!